Τι 'ν' αυτός εδώ

Άμα μπήκες εδώ δίχως νάχεις επισκεπτεί τίποτ” απ” αυτό το μπλογκ, τσακίσου κι επισκέψου· ειδικότερα τις κατηγορίες Ποίηση, Δεκαπενταΐαμβος και Πεζό πούχουν γραφτά και όχι μουσικά ή ζωγραφιστά. Κι άμα στη σπα η τέχνη και σ” αρέσουν οι απόψεις ή  οι έρευνες, ξέρεις που θα πατήσεις. Άμα πάλι γουστάρς χαβαλέ
Άμα μπήκες εδώ έχοντας επισκεφτεί οτιδήποτε απ” το μπλογκ, τότε δεν έχεις να μάθεις τίποτε περισσότερο για μένα. Άμα πάλι επιμένεις, τότε να επισκεφτείς πιότερες αναρτήσεις και να μάθεις πιότερα, ειδικά αυτήν εδώ.
Όπως θα κατάλαβες, έφιαξα αυτή τη σελίδα μόνο και μόνο για να σου καταδείξω το ανούσιο της περιέργειας οποιουδήποτε θέλει να μαθαίνει για τον δημιουργό και όχι (μόνο) για το έργο. Διότι σημασία ΔΕΝ έχει ο δημιουργός αλλά το έργο, σημασία ΔΕΝ έχει η αιτία αλλά το αποτέλεσμα, σημασία ΔΕΝ έχ” η σφεντόνα και η πέτρα μα το καρούμπαλο.
Όπως θα κατάλαβες, εγώ είμαι το έργο μου κι εκείνο είν” εγώ· και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις, όπως και για τον κάθε δημιουργό, είτε καλαμπόρτζη είτε μεγαλουργό. Μα για να μη σ” αφήσω έτσι, κι αφού σκοτίζεσαι τόσο για μένα, μπορείς να με ιχνογραφήσεις από τις Τεμπελοφιλοσοφίες μου.
Και παρ” όλ” αυτά, και μιας και πέρασες, να μη σε κεράσω ενα φοντάν;

Πες το

To email σου δεν φανερώνεται. Όπου * γράφεις υποχρεωτικά.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>