Επέστρεφε (μελοποίηση σε Καβάφη)

Η μελοποίηση έγινε στα πλαίσια των εργασιών μου στη σχολή Μουσικοτεχνολογίας που υποτίθεται πως σπούδασα. Ηχογράφηση και μίξη έγιναν στο στούντιο του Νίκου Χατζηευστρατίου τον οποίο και ευχαριστώ (ρε, ακόμα να πάρω το πολύκάναλο;).
Σύνθεση, ενορχήστρωση (ή κάτι τέτοιο), τραγούδι, φωνητικά, κιθάρες και μίξη έγιναν από του λόγου μου με ολίγην (αλλά χρήσιμον) – στη μίξη από το Νίκο.
Το τραγούδι δεν έχει και ούτε πρόκειται ποτέ να κυκλοφορήσει επίσημα και κερδοσκοπικά αν δεν μου παραχωρηθούν νομίμως τα πνευματικά δικαιώματα των στίχων από τους δικαιούχους αυτών (τους κληρονόμους του Καβάφη υποθέτω).
Αν κάποιος απ” αυτούς θεωρεί παρόλαυτά πως με την παρούσα ανάρτηση/μελοποίηση θίγονται τα ΠΔ του, ας αφήσει σχόλιο και θα επικοινωνήσω κατ” ιδίαν. Τέλος, τα έργα μου είναι αποθηκευμένα στον ίδιο το server της σελίδας μου γι” αυτό και αργούν μισό λεπτάκι να φορτώσουν. Ως εκ τούτου πάτα το play, σέρφαρε, και σε λιγάκι αρχίζει κανονικά.

Επέστρεφε συχνά και παίρνε με,
αγαπημένη αίσθησις επέστρεφε και παίρνε με –
όταν ξυπνά του σώματος η μνήμη,
κ” επιθυμία παληά ξαναπερνά στο αίμα·
όταν τα χείλη και το δέρμα ενθυμούνται,
κ” αισθάνονται τα χέρια σαν ν” αγγίζουν πάλι.

Επέστρεφε συχνά και παίρνε με την νύχτα,
όταν τα χείλη και το δέρμα ενθυμούνται….

Ποίηση: Κωνσταντίνος Καβάφης

Πες το

To email σου δεν φανερώνεται. Όπου * γράφεις υποχρεωτικά.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>