ΣΩΠΑ

S.O.P.A. (Stupid Orks Protecting Animals – ΣΩΠΑ) καλείται σειρά νομοθετικών μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ με σκοπό τους τη νόμιμη χρήση του διαδιχτύου. Είναι αδελφό εγχείρημα με την ΠΙΠΑ και μαζί συνιστούν το νομοδυναμικό σύστημα που καλείται OSPAPI («ΩΣ ΠΑΠΙ»).

ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ

Το ΣΩΠΑ ως στίχους έχει θέσει να μπορεί:

 1. Να ταυτοποιεί την IP οποιουδήποτε δικτυοχρήστου
 2. Να συλλέγει στοιχεία για τη δράση αυτού
 3. Να ενεργεί μετά πάσης νομίμου και νομοτύπου διαδικασίας κατά παντός οίου τολμήσει:
  1. Να εκφέρει προσωπική άποψη
  2. Να εκφέρει προσωπική άποψη κατά της ΠΙΠΑ
  3. Να εκφέρει προσωπική άποψη κατά του ΣΩΠΑ
  4. Να εκφέρει προσωπική άποψη κατά του ΩΣ ΠΑΠΙ
  5. Να αναπνέει ενόσω ζει
  6. Να περπατάει μεταξύ 00:00 και 23:59 κατά το διάσημα μεταξύ 1ης Ιανουαρίο και 31 Δεκεμβρίου
  7. Να περπατάει στα δυο του πόδια
  8. Να διαθέτει όρχεις ή αιδοίο αναμεσίς των σκελών του, ή να φέρει λαιμό μεταξύ κεφαλής και σβέρκου
  9. Να έχει γεννηθεί μετά το 1914
  10. Να έχει γεννηθεί
  11. Να έχει έστω και μια φορά στη ζωή του δοκιμάσει φαγητό ή νερό
  12. Να χαστουκήσει τον Τσακ Νορις

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΔΡΑΣΗΣ

Το ΣΩΠΑ διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας: modem, οθόνη, υπολογιστή και μπόλικο καφέ. Το σύστημα στελεχώνουν ανώτεροι και ανώτατοι επιστήμονες και αξιωματούχοι της πληροφορικής, οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους μέσω βομβητή και με ευρύ παράλληλο δίκτυο Εκτελεστικών Υπαλλήλων. Η μεθοδολογία εντοπισμού ενός δικτυοδράστη μεγαλοφυής και αναλύεται παρακάτω:

Το λογισμικό του ΣΩΠΑ με το που θα εντοπίσει κάποιον στο Facebook με δράση κατά αυτού ή της ΠΙΠΑ (πχ να έχει αναρτήσει με λέξεις-κλειδιά στο status του το κονσέρτο του Μπουγά «Πάρε μου μια πίπα» αμέσως ενεργοποιείται  Μηχανισμός Ταυτοποίησης:

 • Ανώτατος επιστήμων μπαίνει στο προφίλ του υπόπτου και φιλικά τον καμακώνει ως και να αποσπάσει διεύθυνση κατοικίας ή ραντεβού.
 • Εάν ετούτο αποτύχει τον παρακαλεί θερμά τάζοντάς του ανθοδέσμες και τρελίτσες.
 • Το υποψήφιο θύμα τελικά παραπλανάται και ενδίδει.
 • Από τη στιγμή που το ΣΩΠΑ κατέχει τη διεύθυνσή του στόχου, ένας βομβητής χτυπάει στον πλησιέστερο Εκτελεστικο Υπάλληλο του ΣΩΠΑ.
 • Στον βομβητή αναγράφεται η διεύθυνση κατοικίας ή ο τόπος ραντεβού· ο συνεργάτης συλλαμβάνει τον ύποπτο χρησιμοποιώντας σπρέι πιπεριού ή τις μασχάλες του.
 • Το άτομο μεταφέρεται στα κεντρικά του ΣΩΠΑ για ανάκριση.
 • Το ΣΩΠΑ τον επιπλήττει για τη δράση του και τον φιμώνει με δίμηνες κάλτσες αγρότη με μυκητίαση· οι κάλτσες φέρουν διακριτικό «ΣΩΠΑ» ή ΠΙΠΑ αναλόγως αδικήματος.
 • Το θύμα ομολογεί και δεσμεύεται εφεξής να εργαστεί για την Υπηρεσία.
 • Εάν αρνηθεί, υποχρεώνεται να κάνει bungie jumping με μιχίνα στο λαιμό πάνω από πισίνα με υποσιτισμένα πιράνχας

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Ανθρωπιστικές, Μη-Κυβερνητικές, Μη-Κερδοσκοπικές, Αστικού Δικαίου, Υπό την Αιγίδα του Δήμου οργανώσεις εξεγέρθηκαν παραλόγως έναντι στο μεγαλοφυές νομοθετικό πλαίσιο. Διαδηλώσεις, εκδηλώσεις, είσ”-ό,τι-δηλώσεις και λοιπές παντιέρες υψώθηκαν για να υποστηρίξουν πως έτσι καταπατάται το Δικαίωμα της Ιδιωτικότητας και σχετικοί αστικοί μύθοι.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

Άπαντες οι εξεγερθέντες οδηγήθηκαν στα κεντρικά του ΣΩΠΑ και της ΠΙΠΑ όπου και υπεβλήθησαν στις ανθρωπιστικές μεθόδους των Υπηρεσιών. Τελικά το νομοσχέδιο επικράτησε παμψηφεί και με τεράστια λαϊκή επιτυχία.

Πες το

To email σου δεν φανερώνεται. Όπου * γράφεις υποχρεωτικά.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>