Σελίδα Επεξεργασίας Λήμματος στη Βικιπαίδεια

H Βικιπαίδεια δεν διαθέτει κάποια σελίδα με τον τίτλο «Βικιπαίδεια».

  • Παρακαλούμε αναζητήστε για «Βικιπαίδεια» στην Βικιπαίδεια πριν δημιουργήστε ένα λήμμα ή πριν φτιάξετε τον καφέ σας, για να ελέγξετε εναλλακτικούς τίτλους ή μπάντες.
  • Για τη δημιουργία της σελίδας, πληκτρολογήστε το ονοματεπώνυμό σας στο παρακάτω πλαίσιο. Γράψτε μία σύνοψη της συνεισφοράς σας, και επιλέξτε την Αποθήκευση της σοδειάς.
  • Αν είστε νέος χρήστης με την αράδα σου θα πας. Συμβουλευτείτε την εισαγωγή, τον οδηγό για νέους χρήστες και τον οδηγό και σε σκέφτομαι.
  • Αν θέλετε απλά να πειραματιστείτε, δοκιμάστε στην αρχή με λιπαντικό και προσοχή.
  • Αν πρόσφατα είχε δημιουργηθεί εδώ μια σελίδα, μπορεί να μην είναι ακόμη ορατή λόγω μιας χωροχρονικής αλλοίωσης στην κβαντική ποιότητα της τουλούμπας. •περιμένετε λίγα λεπτά, κάντε ένα τσιγάρο ή έναν μαθηματικό υπολογισμό και δοκιμάστε την λειτουργία Φοφίκο. Αν η σελίδα έχει διαγραφεί, στ” αρχίδια μας.

Η Βικιπαίδεια δεν είναι υπηρεσία διαφήμισης. Λήμματα προβολής σχετικά με τον εαυτό σας, τους φίλους σας, τη γκόμενά σας, και το Φούβη σας, ή λήμματα που δημιουργούνται ως μέρος μιας αργοναυτικής εκστρατείας θα διαγράφονται σύμφωνα με την πολιτική της έκστασης. Διαβάστε για τη σύγκρουση κινήτρων ή το Πόλεμος και Ειρήνη του Λέοντος Τολστογιέφσκι.


Λήμματα που δεν παραπέμπουν σε αξιόπιστες δημοσιευμένες πηγές είναι πιθανό να διαγραφούν. Ζήλια σας… Κάθε λήμμα πρέπει να καλύπτει ένα ελάχιστο όριο εγκυκλοπαιδικότητας και τουλάχιστον 5 εκατοστά κρέμας καραμελέ..


Πλιζ ντοντ γιουζ οτομάτικ τρανσλέητεντ τεξτ το κριέητ εν άρτικλε. Δε ριζούλτς οβ οτομάτικ τρανζλέησιονς αρ εξτρίμουλι πουρ εντ δι αρτικολ γουλ μπι ντιλέητιντ.
(Μετάφραση: Please don’t use automatic translated text to create an article. The results of automatic translation are extremely poor and the article will be deleted.)
Εργαλειοθήκη Επεξεργασίας Λήμματος


Περιεχόμενο που παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα θα εκτελείται. Το εγκυκλοπαιδικό περιεχόμενο πρέπει να είναι και γαμώ.

Αποθηκεύοντας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης και συμφωνείτε χωρίς δικαίωμα ανάκλησης την δημοσίευση του υλικού υπό τους όρους της PIPA και της SOPA. Κάθε άλλο περιεχόμενο θα τιμωρείται.

Συμφωνείτε να σας αποδίδεται η πατρότητα από τρίτους χρήστες, μέσω ενός υπερσυντέλικου ή You are Ελ προς την σελίδα την οποία τσακίσατε

Το εγχείρημα έχει κανόνες, οδηγίες και φοντάν για το περιεχόμενο που επιτρέπεται και τον τρωπω που γραφαιτε. Δητε τα πέντε μπιζέλια της Βικιπαίδειας.Χωρίς τζατζίκι

Σύνοψη επεξεργασίας (Με συντομία περιγράψτε μας τί μαλακίες κάνατε)


Εργαλειοθήκη2

Σημειώσεις

  • Πατώντας «απωθικεφσοι», οι αλλαγές σας θα είναι αμέσως ορατές στον καθένα, ακόμα και στον Ray Charles. Αν θέλετε να κάνετε δοκιμές να φύγετε, να πάτε αλλού…
  • Παρακαλούμε αναρτήστε μόνο εγκυκλοπαιδικές πληροφορίες που μπορούν να επαληθευτούν από εξωτερικές πηγές, όπως των πρωτεϊνών, της Λησμονιάς και του Αθάνατου νερού.
  • Παρακαλούμε να διατηρείτε μια ουδέτερη, αμερόληπτη οπτική γωνία, 45 περίπου μοίρες από της κεκλιμένης των αξόνων ενός κοινού λαμπτήρα πυρακτώσεως. Ευχαριστώ.
  • Παρακαλούμε μην αντιγράφετε από ιστοσελίδες που έχουν πνευματικά δικαιώματα γιατί θα στεναχωρηθώ. Μόνο υλικό που είναι κοινό κτήμα μπορεί να αντιγραφεί χωρίς άδεια νέου αγρότη. Συμφωνείτε το υλικό αυτό να αναδιανεμηθεί με άδεια νέου κτηνοτρόφου.

 

Α, ναι μωρέ:
Η Σελίδα Επεξεργασίας ενός λήμματος στη Βικιπαίδεια είναι υποσελίδα ενός λήμματος, στην οποία παρέχονται όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη σύνταξη και μορφοποίησή του, καθώς και σχετικές λειτουργίες και επιλογές. Η Σελίδα Επεξεργασίας, μαζί με τη Σελίδα Συζήτησης και τη Σελίδα Ιστορικού αποτελούν υποσελίδες της Σελίδας Λήμματος (ενδεχομένως και υποσέντονο).

Η Σελίδα Επεξεργασίας ξεκινάει με χρήσιμες προτροπές και επισημάνσεις αναφορικά με τη δημιουργία ενός λήμματος, που παραπέμπουν σε αντίστοιχες λειτουργικές σελίδες της ιστοσελίδας. Ενσωματώνονται επίσης προειδοποιήσεις, κυρίως αναφορικά με τις διάφορες πολιτικές τις Βικιπαίδειας.
Γκέγκε;

Πες το

To email σου δεν φανερώνεται. Όπου * γράφεις υποχρεωτικά.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>