Λήμμα στη Βικιπαίδεια

Το περιεχόμενο που υπάρχει στο παρόν λήμμα πιθανώς παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και προέρχεται από το φεγγάρι.


Αν σκοπεύετε να επεξεργαστείτε το λήμμα, παρακαλούμε να το κάνετε χρησιμοποιώντας τον διπλωματικό ακόλουθο αθλητικό σύνδεσμο σε μία προσωρινή σελίδα.

Σημείωση: Η επεξεργασία και τροποποίηση του αρχικού κειμένου δεν αρκεί για την αποφυγή παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων αλλά είναι προτιμότερο να γραφτεί το λήμμα από την αρχή ή απ” το τέλος. Στην περίπτωση επιβεβαίωσης ότι παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα θα διαγραφεί κάθε κείμενο που βασίστηκε στο αρχικό, όσο και αν έχει αλλάξει, όσο κι αν έχει γίνει καλύτερος άνθρωπος.

Ένας διαχειριστής θα αναλάβει τη μετακίνηση του νέου λήμματος που θα επεξεργαστείτε από την προσωρινή σελίδα στον τίτλο του παρόντος λήμματος και τούμπαλιν.

Παρακαλούμε μην επεξεργάζεστε προσωρινά το παρόν λήμμα. Ειλικρινά… Αν είστε ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων του κειμένου και επιθυμείτε τη δημοσίευσή του (ή αν έχετε εξασφαλίσει άδεια για τη χρήση του) στη Φρικιφραπέδεια υπό την άδεια NBA-SQL-C++-IRC 8.0, παρακαλούμε ενημερώστε σχετικά τη Φρικιπαίδεια με ένα email στο erections-Ελ@frikipedia.org (δείτε ένα ενδεικτικό e-mail). Για περισσότερες πληροφορίες δείτε: Φρικιπαίδεια:Προβλήματα μαθησιακών δυσκολιών. Μην προσπαθήσετε να προσθέσετε ξανά το ίδιο κείμενο σε επόμενες εκδόσεις του λήμματος γιατί θα αφαιρεθεί αμέσως. Εντάξει; Αν επιθυμείτε να επεξεργαστείτε το λήμμα με αυτό τον τίτλο πριν την διευθέτηση του ζητήματος σχετικά με το καθεστώς των πνευματικών δικαιωμάτων, κι αν είστε μάγκες, γράψτε ένα νέο λήμμα (χωρίς χρήση του προβληματικού κειμένου) στην προσωρινή σελίδα και ενημερώστε σχετικά στη σελίδα συζήτησης του λήμματος. ΟΚ; Εφόσον δεν υπάρχει άδεια χρήσης του κειμένου, το παρόν λήμμα θα αυτοκαταστραφεί το αργότερο δέκα λεπτά μετά την τοποθέτηση αυτής της σήμανσης. Αν κάποιος χρήστης έχει γράψει ένα νέο λήμμα, ας πρόσεχε.


Το λήμμα χρειάζεται επέκταση. Βοηθήστε τη Φρικιπαίδεια επεκτείνοντάς το


Η ουδετερότητα αυτού του λήμματος αμφισβητείται. Πιθανότατα παρουσιάζει κάποια γεγονότα ή απόψεις μονομερώς ή με δυσανάλογη ισορροπία σε σχέση με την αντίστοιχη βαρύτητά τους σε τόνους. Παρακαλούμε δείτε τη σχετική συζήτηση στη σελίδα συζήτησης του λήμματος και μετά κάντε ό,τι νομίζετε.


Η ακρίβεια του λήμματος αμφισβητείται. Παρακαλούμε δείτε τη σχετική συζήτηση στη σελίδα συζήτησης του λήμματος. Ευχαριστώ.


Αυτό το λήμμα χρειάζεται επιμέλεια για να ξαναβρεί στοργή, φροντίδα και προδέρμ.


Αυτό το λήμμα υπόκειται σε επεξεργασία αυτή τη στιγμή και για αρκετή ώρα και δεν πρόκειται να βγει απ” τη χέστρα αν δεν διαβάσει ολόκληρο το Πόλεμος και Ειρήνη. Παρακαλούμε, έχετε την ευγένεια να μην επεξεργαστείτε το λήμμα όσο αυτό το μήνυμα είναι ενεργοποιημένο, για να αποφευχθούν συγκρούσεις ταυτόχρονης επεξεργασίας. Θυμηθείτε να αφαιρέσετε το πρότυπο από τη σελίδα και να τραβήξετε το καζανάκι όταν δεν σκοπεύετε να την παίξετε επεξεργαστείτε για πολλή ώρα ή όταν τελειώσετε τις αλλαγές σας!

Η τελευταία επεξεργασία της σελίδας ήταν στις 45:12, 38 Ιουλίου 1774 (UTC) (πριν περίπου 0 δευτερόλεπτα). Παρακαλούμε αφαιρέστε το πρότυπο αν δεν έγινε επεξεργασία της σελίδας για αρκετές μέρες.


Το λήμμα περιέχει τεχνικές λεπτομέρειες που ενδεχομένως οι περισσότεροι αναγνώστες δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν γιατί είναι γκάου. Μπορείτε να το βελτιώσετε ώστε να είναι κατανοητό και από μη ειδικούς σαν και του λόγου μου, χωρίς να αφαιρεθούν οι τεχνικές λεπτομέρειες, κλιμακώνοντας την εμβάθυνση προς το τέλος ή την αρχή του λήμματος.


Αυτό το άρθρο χρειάζεται μετάφραση στα Σουαχίλι. Αν θέλετε να συμμετάσχετε, μπορείτε να επεξεργαστείτε το άρθρο μεταφράζοντάς το ή κάνοντας τρεις κωλοτούμπες ή προσθέτοντας δικό σας υλικό και να αφαιρέσετε το «μετάφραση» μόλις ολοκληρώσετε. Είναι πιθανό (και συνάμα απίθανο) το ξενόγλωσσο κείμενο να έχει κρυφτεί σαν σχόλιο πίσω απ” την κολόνα με τα τρουφάκια. Πατήστε «Alt+F4″ για να δείτε ολόκληρο το κείμενο.


Έχει προταθεί αυτό το λήμμα ή τμήμα αυτού του λήμματος, ή κομματάκι του, να συγχωνευθεί με τα υπόλοιπα ρούχα στο πλυντήριο. (Αν είστε μάγκες σχολιάστε) Αν πρόκειται να γίνει συγχώνευση σελίδων με μεγάλο… ιστορικό, μην την παίξετε κάνετε χειροκίνητα με αντιγραφή και επικόλληση, (γιατί θα σας μαλώσω!) αλλά ζητήστε την από τους διαχειριστές, προκειμένου να συγχωνευθεί και το ιστορικό των δύο σελίδων.


Το λήμμα πιθανόν να περιλαμβάνει εμπιστευτικές πληροφορίες που αποτελούν πολύ πρωτότυπη έρευνα, που δεν έχουν προηγουμένως δημοσιευτεί ή δεν έχουν ελεγχθεί από ειδικούς των εργαστηρίων μας. Εάν δεν συμβαίνει αυτό παραθέστε (αν είστε μάγκες) τις πηγές που επιβεβαιώνουν την επαληθευσιμότητα του λήμματος, διαφορετικά θα σας αποσταλλεί εξώδικο οπότε αφαιρέστε ότι αποτελεί προσωπική γνώση ή έρευνα ή σκορδαλιά του συντάκτη.

 

ΟΡΙΣΜΟΣ

Ως [Αποσαφήνιση] Λήμμα στη Βικιπαίδεια ορίζεται το άρθρο εκείνο το οποίο[εκκρεμεί παραπομπή] μεταδίδει επιστημονική γνώση σε αντικείμενο κοινού ενδιαφέροντος, με[Ποιός;] σαφήνεια, περιεκτικότητα,[Ασαφές] αυτάρκεια, ουδετερότητα,[Μετάφραση] αμεροληψία, επαρκή τεκμηρίωση και[Πηγές] εγκυκλοπαιδικότητα, διεπόμενο από γλωσσική, γραμματική και εννοιολογική ορθότητα και[Βανδαλισμός] ευθυγράμμιση με το καθεστώς[Έλλειψη εγκυκλοπαιδικότητας] πνευματικών δικαιωμάτων της[Επέκταση] ιστοσελίδας.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΗΜΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

Ένα λήμμα δύναται να[αυτοαναφορά] δημιουργηθεί και τεθεί υπό επεξεργασία από οποιονδήποτε, ενώ[Κήρυγμα] χρήστες-συντάκτες με διευρυμένα λειτουργικά δικαιώματα και υποχρεώσεις μπορούν[POV], μεταξύ[POV] άλλων, να αποφασίσουν τη διαγραφή του, την[ΜΩΒ] απαγόρευση περαιτέρω επεξεργασίας του, τη συνέτιση ή[Επιδεικτική χρήση καθαρεύουσας] φραγή κακόβουλων χρηστών λόγω αθέλητου ή σκόπιμου[Πλεονασμός] βανδαλισμού του λήμματος καθώς[Ύβρις] και πλήθος άλλων ενεργειών σχετικών[Βελτίωση] με την υπόσταση αυτού.

 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΗΜΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ [Διαγραφή]

Σαφήνεια

Κάθε λήμμα στη Βικιπαίδεια[Συντακτικό] οφείλει να[Ορθογραφικό] αποκλείει παρερμηνείες και αμφισημίες του[Εννοιολογικό] περιεχομένου του[Αποσαφήνιση], καθιστώντας ξεκάθαρη και[Επίκληση αυθεντίας] μονοσήμαντη την κάθε παρεχόμενη πληροφορία.

Περιεκτικότητα

Κάθε λήμμα[ορθογραφικός και συντακτικός έλεγχος] στη Βικιπαίδεια οφείλει να παρουσιάζει[Προκατάληψη όγκο ανάλογο του[Πρόσκληση ψευδών εκτυπώσεων] αντικειμένου του, καλύπτοντας πολύπλευρα[αυτοβιογραφία] όλες τις διαστάσεις που απαντώνται ή ενδέχεται[Προς διαγραφή] να απαντηθούν αναφορικά με το λειτουργικό του[εκκρεμεί παραπομπή] άξονα. Οφείλει, δε, το λήμμα, να μην είναι[επίκληση συναισθήματος] περιορίζεται σε λίγες προτάσεις αλλά ούτε και να παρουσιάζει[Τεχνική ορολογία] υπερβολικό και κουραστικό μέγεθος[σφηνάκι].

Πρόσθετο περιεχόμενο

Στην προϋπόθεση της Περιεκτικότητας δύναται να[Απλοποίηση] συνεπικουρήσει[Μετάφραση] η εμφώλευση, στο σώμα κειμένου, πρόσθετου, μη αμιγώς[Φραγή χρήστη] γλωσσικού περιεχομένου όπως είναι[Αδόκιμο] οι επιστημονικοί τύποι, τα γραφήματα και σχεδιαγράμματα, τα[23:15] ζωγραφικά έργα, οι φωτογραφίες, ο ήχος, η μουσική, το βίντεο κ.α. Το υλικό αυτό επίσης[εξωτερικός σύνδεσμος] συμβάλει και στις προϋποθέσεις της Σαφήνειας[εκκρεμεί φωτογραφία], της Αυτάρκειας της Τεκμηρίωσης και της Εγκυκλοπαιδικότητας[Ανακρίβεια].

Αυτάρκεια

Κάθε λήμμα στη Βικιπαίδεια οφείλει[POV] να καλύπτει ολοκληρωμένα[Ισχυρισμός] το αντικείμενό του δίχως[Στέλλα πάρε με τηλέφωνο] να απαιτείται πρόσθετη μελέτη[Από πού κι ως πού] άλλων λημμάτων για την κατανόησή του.

Ουδετερότητα

Κάθε λήμμα στη Βικιπαίδεια[ακούς;] οφείλει να διαπραγματεύεται το θέμα του απ” όλες τις σκοπιές[Στρατιωτική ορολογία] που τυχόν εκείνο φέρει, παρουσιάζοντας ακόμα και τις[Αποσαφήνιση] αντικρουόμενες διαστάσεις και απόψεις επ” αυτού ισοβαρώς, φροντίζοντας να[βανδαλισμός] τονίζονται[Συντακτική επιμέλεια] οι πλέον τεκμηριωμένες επιστημονικά έναντι των ελάσσονος τεκμηρίωσης.

Αμεροληψία

Κάθε λήμμα στη [Αυτοαναφορά] Βικιπαίδεια οφείλει να διαπραγματεύεται[Βελτίωση] το θέμα του απ” όλες τις σκοπιές που[Αυτοβιογραφία][εκκρεμεί παραπομπή] τυχόν εκείνο φέρει, δίχως[Πόσο κάνει είπαμε;] να λαμβάνει προσωπική θέση επ” αυτών αλλά[LOL] παραθέτοντας στον αναγνώστη άφθονες[Εσφαλμένα γεωγραφικά δεδομένα] πληροφορίες και παραπομπές για να σχηματίσει εκείνος τη δική του[Έλλειψη εγκυκλοπαιδικότητας].

Τεκμηρίωση

Κάθε λήμμα στη Βικιπαίδεια οφείλει[Δυσανάγνωστος γραφικός χαρακτήρας] να ενσωματώνει επαρκή και[Πλεονασμός] διασταυρωμένη επιστημονική τεκμηρίωση επί[ALT+F4] της παρεχόμενης πληροφορίας, καθώς και επί των διαφόρων[Να κεράσομε ρακή;] απόψεων που έχουν κατά[Συντακτική ασάφεια] καιρούς διατυπωθεί[Πλεονασμός] επ” αυτής.

Εγκυκλοπαιδικότητα

Κάθε λήμμα στη Βικιπαίδεια οφείλει να αντιστοιχεί[Κάτι πάει να γίνει…] σε θέματα που προκάλεσαν το[POV και αντιαθλητική συμπεριφορά] κοινό ενδιαφέρον για δεδομένη χρονική περίοδο, ανεξαρτήτως[εκκρεμεί ασκομαντούρα] της έκτασης αυτής[Επέκταση]. Ως εκ τούτου οι επιστήμες, οι τέχνες, οι θρησκείες, η ιστορία, η μυθολογία, η πολιτική, ο αθλητισμός και ευρύτερα αντικείμενα αποτελούν τα κριτήρια για την[ΣΟΛ Μαγκιόρε] ανάγκη ύπαρξης ή μη ενός[εκκρεμεί παραπομπή] λήμματος στη Βικιπαίδεια. Η προϋπόθεση[Απόπειρα εντυπωσιασμού] της Εγκυκλοπαίδικότητας βρίσκεται σε άμεση[Επιτηδευμένος λόγος] συνάρτηση με εκείνη της Τεκμηρίωσης, συμπληρωματικά[Γεωτεχνική ορολογία] με εκείνη της Ουδετερότητας και παραπληρωματικά με[Στα ερτζιανά] εκείνη της Αμεροληψίας.

Γλωσσική ορθότητα

Κάθε λήμμα στη Βικιπαίδεια οφείλει να είναι[Το λήμμα της Βικιπαίδειας οφείλει να είναι γραμμένο στην καθομιλουμένη γλώσσα[Αποσαφήνιση], δίχως ιδιωματισμούς, εκτός και[F(x)+3] αν εκείνοι απαντώνται σε επί λέξει παράθεση[3] λόγων από τρίτους εμπλεκόμενους με το[Βλ. Πηγές] θέμα και το περιεχόμενο του λήμματος (μαρτυρίες, λογοτεχνία κλπ). Κατά[Κατά] τον ίδιο τρόπο και για τον[Αποσαφήνιση] ίδιο λόγο η γλώσσα οφείλει[Στα ερτζιανά] να είναι απαλλαγμένη από στοιχεία της λόγιας και καθαρεύουσας τα οποία[Αμφισβητούμενη πηγή] θα δυσχέραιναν σημαντικά την κατανόηση και ροή[Νομικός όρος] του κειμένου. Εξαιρούνται, και πάλι, επί λέξει[Κι όσο υπάρχεις θα υπάρχω] παραθέσεις από μαρτυρίες, λογοτεχνικά, νομικά και πολιτικά κείμενα κ.ο.κ.[Όδικας Κωδικής Κλυκοφορίας] Η γλώσσα οφείλει, πάραυτα[Αποσαφήνιση] να ενσωματώνει την τεχνική και επιστημονική ορολογία[Απλά άλλη μια λεζάντα] που εξυπηρετεί την ολοκληρωμένη περιγραφή του θέματος[Μήνυμα Διαχειριστή]. Σε αυτήν περιλαμβάνονται η μεταγλώσσα, οι επιστημονικοί τύποι, οι συντομογραφίες κλπ[Και λοιπά και λοιπά].

Γραμματική ορθότητα

Κάθε λήμμα στη Βικιπαίδεια[Sic] οφείλει να διέπεται από την ορθή[Βελτίωση] χρήση των γραμματικούς κανόνων της ελληνικής γλώσσας, ούτως[Λείπει ετυμολογία] ώστε να καθίσταται εύληπτο και ευανάγνωστο[ΑΣΦκσδακκ235423*] και να διαθέτει την τυπικότητα[Μια ψαροπούλα] που εμφανίζει το οποιοδήποτε επιστημονικό λήμμα απαντάται σε[Τρεις σουβλακόπιτες τίγκα] άλλη εγκυκλοπαίδεια. Στη γραμματική[Διαγραφή] ορθότητα περιλαμβάνεται η στίξη, το[Ερμαφρόδιτη σύνταξη] συντακτικό και η ορθογραφία, όπως[Αποσαφήνιση] εκείνα έχουν οριστεί και[εκρεμι παραμπομπι] διατυπωθεί στη Γραμματική της Νέας Ελληνικής του Μανόλη Τριανταφυλλίδη.

Εννοιολογική ορθότητα

Κάθε λήμμα στη Βικιπαίδεια οφείλει [POV]να συνιστά ένα σύγγραμμα με[YMCA] εννοιολογική συνάφεια μεταξύ των[Slayer] μικροδομών και μακροδομών (φράσεις,[LOTR] προτάσεις, παραγράφοι, ενότητες κλπ[και λοιπά και λοιπά]) του περιεχομένου του[Βλ. Gozzila]. Σ” αυτό συμβάλλουν, εν μέρει[Poppins], οι έως άνω προϋποθέσεις[Syntac Error] της Γλωσσικής και[Νιάου] Γραμματικής ορθότητας καθώς και[Γεια μας] της Σαφήνειας και της Περιεκτικότητας.

Ευθυγράμμιση με το καθεστώς πνευματικών δικαιωμάτων

Κάθε λήμμα στη Βικιπαίδεια οφείλει να διαθέτει περιεχόμενο[Αποσαφήνιση] ελεύθερο πνευματικών[Διαφημιστικό κείμενο] δικαιωμάτων είτε να έχει εξασφαλισθεί η[Πεντοζάλης] σχετική άδεια χρήσης από τον[Α ρε Λίτσα…] κάτοχο αυτών. Ομοίως, ο κάθε συντάκτης[Εγκυκλοπαιδικότητα] οφείλει να αποποιηθεί[Επέκταση] μέρος των πνευματικών δικαιωμάτων της[Βελτίωση] συνεισφοράς του στο[Μπουγάδα] λήμμα, βάσει των αδειών[Πλύσιμο στο χέρι] GFDL και CC-BY-SA 3.0.

 

ΠΡΟΤΥΠΑ

Τα[Αποσαφήνιση] Πρότυπα[Βελτίωση], ή[Επέκταση] Πρότυπα[Εγκυκλοπαιδικότητα] Μηνύματα[Πηγές] είναι[Εκκρεμεί παραπομπή] αμετάβλητα[Προς διαγραφή] κείμενα[Επανέλεγχος] ελαχίστου[Ασαφές] ή[POV] μέτριου[Συντακτικό σφάλμα] μεγέθους[Αυτοβιογραφία], που[Αντιγραμμένο κείμενο] καλύπτουν[Σμίκρυνση] ανάγκες[Επαναδιατύπωση] αυτοματοποίησης[Αναίρεση] στη[Επεξεργασία] λειτουργία[Ιδιωματισμός] της[τεχνική ορολογία] Βικιπαίδειας[Ελλιπής εννοιολογία]. Το[Άρση φραγής] κυριότερα[Σύνοψη] Πρότυπα[γραμματικό σφάλμα] που[Ανακρίβεια] αξιοποιούνται[Παραπλανητικό] στη[Βλ σχ. βιβλ.] λημματογράφηση[Ενοποίηση] και[Συγχώνευση] βρίσκονται[λειτουργικότητα] σε[Υπερβολή] ευθεία[Μετάφραση] συνάρτηση[Ανανκεφαλαίωση] με[Άποψη] τις[Επιμέλεια] ως[Εκτύπωση] άνω[Ύβρις] Προϋποθέσεις[Δυσλειτουργία] είναι[Μεροληψία] τα[Συζήτηση] εξής[Βανδαλισμός]: Αποσαφήνιση, Ανακρίβεια, Ασαφές, Τεκμηρίωση, Πηγές, Ειδοποίηση Πνευματικά, Άποψη, Παραπομπή, Επέκταση, Βελτίωση, Επιμέλεια, Μορφοποίηση, Μετάφραση, Εγκυκλοπαιδικότητα και Διαγραφή.

 

ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΛΗΜΜΑΤΟΣ

Σελίδα Επεξεργασίας Εκκρεμεί παραπομπή

Κάθε Σελίδα Λήμματος διαθέτει Σελίδα Επεξεργασίας, με την οποία ο χρήστης μπορεί να το διαμορφώσει περαιτέρω. Στη σελίδα αυτή, μεταξύ άλλων, παρέχονται τα απαραίτητα επεξεργαστικά εργαλεία και επιλογές, δυνατότητα Προεπισκόπησης, προειδοποιήσεις πνευματικών δικαιωμάτων και λοιπές οδηγίες. Παρέχεται επίσης χώρος για συνοπτική περιγραφή της εκάστοτε επεξεργασίας (προαιρετικό).

Σελίδα Συζήτησης Εκκρεμπή παραπομεί

Κάθε Σελίδα Λήμματος διαθέτει Σελίδα Συζήτησης, στην οποία εξετάζεται, υπό μορφή διαλόγου, το οποιοδήποτε ζήτημα σχετικό με το περιεχόμενο, την επεξεργασία και την πορεία του λήμματος. Η ίδια σελίδα επίσης είναι ο χώρος στον οποίο καταγράφονται αυτοματοποιημένα μηνύματα από λογισμικό που επιτελεί αντίστοιχα αντικείμενα σχετικά με την ομαλή λειτουργία της Βικιπαίδειας.

Σελίδα Ιστορικού Παραμεί Εκκρεπομπή

Κάθε Σελίδα Λήμματος διαθέτει Σελίδα Ιστορικού επεξεργασιών απ” όπου κανείς μπορεί να παρακολουθήσει, ανά χρονολογία και χρήστη, την δημιουργική πορεία του λήμματος από την αρχική έως και την πλέον πρόσφατη υπόστασή του, να συγκρίνει ανά καιρούς μορφές αυτής, ακόμη και να αναιρέσει κάποια εξ αυτών. Εκεί εμφανίζονται, επίσης, το μέγεθος της εκάστοτε επεξεργασίας, καθώς και μια συνοπτική περιγραφή αυτής.

Παρακολούθηση Πεκκρεμή αραπομπεί

Κάθε Σελίδα Λήμματος διαθέτει επιλογή Παρακολούθησης, με την οποία εκείνο προστίθεται στην αντίστοιχη λίστα του εκάστοτε χρήστη, απ” όπου και μπορεί εκείνος να παρακολουθεί αμεσότερα το ιστορικό του αντίστοιχου λήμματος.

 

ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

ΑποσαΟποιοδήποτε λήμμα και μεταφορτωμένο υλικό στη Βικιπαίδεια οφείλει να υπόκειται στις άδειες GFDL και CC-BY-SA 3.0.φήνιση

CC-BY-SA 3.0.

Η άδεια CC-BY-SA 3.0 (Creative Commons-BY-SA έκδοση 3.0), στην περίπτωση της Βικιπαίδειας, επιτρέπει στο οποιοδήποτε λήμμα και μεταφορτωμένο σε αυτήν περιεχόμενο να αλλοιωθούν, να τροποποιηθούν ή να δημιουργηθεί κάτι νέο βασισμένο σ” εκείνα, με την προϋπόθεση ότι το έργο που θα προκύψει θα μπορεί να διανεμηθεί μόνο με την ίδια ή παρόμοια άδεια. Το λήμμα καθώς και το μεταφορτωμένο περιεχόμενο μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιηθούν για εμπορικούς σκοπούς. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται αναφορά του δημιουργού ή του χορηγού της άδειας.Δεν εκκρεμεί παραπομπή

GFDL

Ούτε εδώ εκκρεμεί παραπομπήΗ άδεια GNU Free Documentation License (GFDL) (Άδεια Ελεύθερης Τεκμηρίωσης GNU) εδραιώνει ότι κάθε αντίγραφο του υλικού που υπόκειται σε αυτήν, έστω και τροποποιημένο, φέρει την ίδια άδεια. Τα αντίγραφα αυτά μπορούν να πωληθούν, αλλά εάν παραχθούν σε ποσότητα επιβάλλεται να γίνουν διαθέσιμα σε μορφή που επιδέχεται περαιτέρω επεξεργασία.Εδώ εκκρεμεί παραπομπή

Πες το

To email σου δεν φανερώνεται. Όπου * γράφεις υποχρεωτικά.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>